Wednesday 18 April 2012

Hurontario/Main LRT Project


Mississauga ve Brampton Belediye'lerinin ortaklasa duzenledikleri ve 2008'den beri uzerinde ugrastiklari Hurontario / Main Tramvay projesi icin bir takim cozum onerileri Nisan 2012 tarihinden itibaren bu bolgede yasayan kisilerin de goruslerine sunulacak.

Hurontario Street
Bu rayli sistem projesinin amaci Hurontario Street'in en guneyindeki Port Credit'ten baslamak uzere bolgedeki GO Train istasyonlarina ulasimi da icine dahil edip kuzey arteri uzerinde devam edip Mississauga'yi Brampton'a baglamak. Projeyi yapan kentsel tasarimcilar Toronto'daki rayli sistemin ulasima kattigi arti noktalarin bu iki sehir icin de zamanla ortaya cikacagini ve trafik yogunlugu acisindan da olumlu olacagini soyluyorlar.

Hurontario- Main LRT Projesi
Projenin maliyetleri ile birlikte butun cizim detaylari Mississauga ve Brampton'da yasayan kisiler de sunulup, halkin da buna karsi gorusleri alinacak.

Bunun icin 25 Nisan 2012'de saat 15.00- 20.00 arasinda ucretsiz bir etkinlik duzenleniyor. Projenin detaylarini ogrenmek ve gelecek yillarda Mississauga'nin nasil bir cehre kazanacagini gormek isteyenler icin firsat olacaktir.

Etkinligin detaylarini asagida sizlerle paylasiyorum.

Sevgi ve saygilarimla,

Selim Y.
Mimar / Kentsel Tasarimci

Hurontario/Main LRT Project Launch Event


The City of Mississauga’s Hurontario-Main LRT (Light Rail Transit) Project team will update the public on progress, timelines, next steps and provide information on LRT systems in cities around the world at a project launch event planned for April 25, 2012. 

Event Date(s):
April 25, 2012
Location:
Civic Centre - Great Hall
300 City Centre Drive
Mississauga, Ontario
L5B 3C1
Phone: 905-896-5000
More Information:
Event Time: 3:00 to 8:00 p.m.
Cost: Free
Contact Person: Catherine Monast, 905-615-3200 Ext. 5046, catherine.monast@mississauga.ca
View the Hurontario/Main LRT Project Postcard here.

No comments: